sâmbătă, 16 octombrie 2010

Mai bine mor decat sa nu te am.Cap 13.






Cap 13.Indragostita de el.



Bella pov.


-Bella...mi-as dori sa te sarut,l-am auzit soptind,imi tinea mana strans intre mainile lui si ma privea atat de frumos incat aveam impresia ca incearca sa ma hipnotizeze.
-poti sa o faci...i-am spus,n-am fost in stare nici sa clipesc.

S-a apropiat si si-a asezat mana pe obrazul meu,mangaindu-l usor,am simtit atingerea lui fina si am inchis ochii pentru a pastra momentul cat mai mult in inima si in mintea mea,buzele lui le-au atins pe ale mele si am simtit din nou aroma aceea de lapte si vanilie,atat de dulce.M-a sarutat fin si tremura ca un adolescent la primul lui sarut.Mi-am pus si eu mana pe obrazul lui voiam sa-i simt textura fina a pielii lui catifelate ,era pentru prima data cand ii atingeam chipul si era atat de placut.Mana mi-a coborat usor pe gat si spre ceafa,simtind dintr-o data o caldura ciudata,o dorinta atat de puternica de a ma darui lui,era ceva aparte pentru mine,nu ceva nou ,ceva mult prea intens pentru a putea descrie in cuvinte.

M-am lasat dusa de val,bucurandu-ma de atingerea mainilor lui care mi se parea atat de familiara,aveam impresia ca fusesem imbratisata de el de nenumarate ori si sarutata de el de mii de ori,dar niciodata cu aceeasi profunzime.Puteam descrie asta ca atunci cand vezi un meci de fotbal la stadion,diferenta dintre live si inregistrare...era ca si cand il visasem pe Edward in fiecare noapte dar niciodata nu-l vazusem in realitate.

Nu stiu cat timp trecuse dar simteam picaturile de transpiratie cum se prelungeau pe gat,printre sani si pe spate.Aveam camasa deschisa aproape in intregime si Edward ma saruta pe piept gafaind si gemand.Habar nu aveam cum ajunsesem in situatia asta,dar culmea:nu ma deranja absolut deloc,as fi mers cu el pana la capat chiar acolo in interiorul incomod al masinii.

El a fost cel care s-a retras,strangand din ochi de parca s-a rusinat vazandu-ma aproape goala.Si-a cerut scuze.

-nu trebuie sa-ti ceri scuze,nu ai facut asta de unul singur,am spus inchizandu-mi nasturii la camasa.
-ti-am cerut un sarut si am ajuns cam departe...a spus cu o oarecare pauza intre cuvinte,adevarul este ca nu-mi aduceam aminte daca eu sau el imi desfacuse nasturii la camasa.
-si regreti?iti pare rau?am intrebat si ochii mi-au lacrimat,erau doar niste atingeri...,pentru mine insemnase ceva care avea sa-mi marcheze existenta,nu voiam sa-mi imaginez ce as fi simtit daca faceam dragoste cu el.
-sa regret???Bella ,tu nu stii de cand te astept...sa nu ma parasesti niciodata,mi-a spus si cuvintele lui m-au speriat putin,cuvintele lui erau atat de profunde,erau rostite din inima,oare ce i se intamplase?,nu era un tip obisnuit ca toti ceilalti,era diferit.
-ar trebui sa plec,i-am spus ,caldura din masina ma molesise si era destul de tarziu,cat mi-as fi dorit sa-l invit la mine sa continuam cu mangaierile si cu sarutarile,dar nu puteam sa fac asta ,era prea devreme,nu voiam sa ma creada o oarecare.
-da sigur,ne vedem dimineata,a spus privindu-ma din nou atat de frumos incat mi-era greu sa las in urma acea aroma dulce si delicioasa.
-pe maine, atunci,cu greu mi-am luat privirea de la el si am iesit,am vrut sa-mi iau ramas bun facandu-i cu mana,dar mi-ara teama ca o sa ma intorc din nou in bratele lui.

Am intrat in casa si mi-am dat drumul la apa,voiam sa fac o baie calda cu uleiuri aromate si spuma,imi doream un timp pentru mine,pentru a ma putea gandi in liniste la ziua care tocmai se sfasea,desi nu voiam sa se termine vreodata.Mi-am desfacut camasa si inca simteam buzele lui pe pieptul meu,camasa pastra aroma lui dulce si nu m-a lasat inima sa o pun in cosul cu rufe murdare...am aruncat-o pe pat,aveam de gand sa dorm imbratisand-o.M-am dezbracat complet,cu greu ce-i drept si am intrat in apa calda,imi parea rau ca sterg urmele sarutului lui.Aroma de ciocolata si cirese se imprastiase in aer si ma relaxa.Era atat de usor sa traiesc alaturi de Edward,totul era atat de frumos si simplu,ne-am plimbat prin faimosul Central Park,s-a bucurat alaturi de mine de minunatii porumbei pe care ii adoram de cand eram micuta,l-am facut sa manance pizza cu cartof ras si unt,fara macar sa-l rog,facuse asta din dorinta de a cunoaste placerile mele,m-a imbratisat pentru a ma incalzi desi nu-mi era frig deloc,mi-a promis ca ma va duce la el acasa pentru a-i cunoaste familia.Am facut atatea lucruri frumoase intr-o singura zi,Edward parea ireal,ma intreb cum de nu avea o iubita,cu siguranta o sa-l intreb in zilele urmatoare despre relatiile lui.

Am iesit din apa cand aproape se racise,mi-am luat halatul alb pufos si m-am asezat pe pat.Mi-am activat alarma la telefon cu o jumatte de ora mai devbreme decat de obicei,vroiam sa am timp sa ma aranjez mai amanuntit,acum aveam pentru cine.M-am intins in pat ,imbratisand camasa care inca pastra parfumul lui,Dumnezeule cat de placute erau atingerile lui,cat de bine ma simteam in acele brate puternice,cu siguranta nu aveam sa stiu ce inseamna "dorinta de a te darui",daca nu il cunosteam pe el.Era un munte de placere si un ocean de dorinta.N-am realizat cand am adormit,dar dimineata cand s-a declansat alarma,mi-am adus aminte ca il visasem pe el,era trist,foarte trist...ma privea cu ochii inlacrimati si ma durea...

Acea scurta imagine pe care mi-o aminteam ma intristase,depindeam prea mult de acest barbat perfect,totul era atat de ciudat,felul cum ne intalnisem prima oara si a doua oara cand l-am prins in biblioteca scriind pe laptopul meu cu siguranta inca nu stia ca il vazesem...o sa-i spun si asta intr-o zi.Mi-am periat parul si m-am fardat mai mult ca de obicei.Alice imi alesese o tinuta pe care o iubeam,camasa alba mult mai decoltata decat purtam de obicei si fusta conica pana sub genunchi.i.Mi-am pus jacheta cu maneca 3/4 si m-am privit in oglinda,aratam intradevar minunat.

Am deschis fereastra,mai erau aproximativ zece minute pana la ora de intalnire,nu voiam sa fiu eu cea care astepta,atunci l-am vazut,parcase pe marginea strazii si privea spre intrarea in bloc,m-am dat putin inapoi,nu voiam sa ridice privirea si sa ma vada.M-am ventilat putin si in 38 de secunde mi-au trecut o gramada de ganduri prin minte si de un lucru eram sigura:eram irevocabil si neconditionat indragostita de el...

Am facut cateva exercitii de respiratie pentru a-mi revenii si am pasit cu dreptul spre o noua zi,crezusem ca mi-am revenit dar cand l-am vazut acolo,rezemat de masina lui,dar inima a inceput din nou sa-mi bata cu putere.

-buna dimineata!am spus respirand adanc.
-da,e mult mai buna cu tine alaturi.Buna dimineata si esti ...extraordinar de frumoasa.
-mersi Edward,esti foarte amabil,s-a dus de partea cealalta a masinii si mi-a deschis portiera.
-ce-ai spus?m-a intrebat,se pare ca nu ma auzise.
-esti foarte manierat,am adaugat.
-cum pot sa fiu altfel cand am o persoana atat de frumoasa,care o sa ma insoteasca in fiecare zi spre cel mai placut loc din lume,a spus inchizand portiera pe partea mea...era exagerat de bine crescut.
-exagerezi ,am spus cand s-a asezat pe locul pasagerului.

S-a apropiat brusc si m-a sarutat,nu a durat decat o fractiune de secunda ca toate simturile mele sa se trezeasca,dorinta aceea puternica a renascut din nou in mintea si in inima mea si de data asta am fost eu cea care m-a apropiat si l-am sarutat mult mai mult decat o fractiune de secunta...hmm,eram mandra de mine,imi recuperasem tupeul pierdut in momentul in care il vazusem pentru prima data.

Ce avea acest Edward Cullen de ma facea sa gandesc diferit?ma facea sa ma simt diferit,acum era pentru prima oara cand iubeam cu adevarat,doar o intalnire si totul s-a transformat in magie...magia dragostei.

-ai fi putut sa ma anunti inainte!a spus serios.
-imi pare rau!scuza-ma!Doamne,nu-mi mai gaseam cuvintele,ma panicasem complet.
-am glumit,ador sa fiu luat prin surprindere...mai ales cand este vorba de un dulce sarut din partea ta.

Am respirat usurata,chiar il crezusem pentru moment si ma simteam ciudat,ma duruse reactia lui.

-Edward am o curiozitate,am spus in momentul in care a pornit masina si a intors pe linie continua,am vrut sa-i atrag atentia dar am renuntat.
-spune Bella-frumoasa...zambea.
-care sunt sentimentele tale pentru mine?,prinsesem curaj si eram foarte curioasa...speram doar sa spuna adevarul.
-Esti frumoasa,inteligenta,ma fascineaza zambetul tau,ador cand rosesti,ma incanta temperamentul tau,scrii destul de bine,imi place la nebunie sa-mi petrec timpul cu tine,iubesc sa te am aproape...a soptit si m-a privit prin acei ochi minunati...si...imi doresc din suflet sa am o relatie cu tine.
-este mai mult decat ti-am cerut...dar era tot ce-mi doream sa aud,nu puteam crede ca e adevarat,gustul buzelor lui imi inundase acum venele...eram dependenta de aroma lui.

2 comentarii:

  1. :X:X!!! ihh ce dragutsi sunt:X

    CrI:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Atat de frumos :X
    M-ai lasat fara cuvinte.Felicitari >:D<
    Astept continuarea:X
    Spor la scris:*

    RăspundețiȘtergere