luni, 10 mai 2010

Copacii mor in picioare.Cap 8.











Cap 8.Nici nu ma gandeam.



In dreptul inimii era tatuat chipul Bellei cu o coroana pe cap,era proaspat retusat cu tus negru,nici un pic de culoare.Bella intinse mana si ii atinse pieptul ,simtea furnicaturi in varful degetelor..
-sunt chiar eu? sunt eu ...regina?..nu pot sa cred,spuse tremurand,nu se oprise din plans,isi simtea obrajii arzand,toata tristetea ei disparuse,senzatia de durere fu inlocuita cu cea de arzime,simtea ca arde pe dinauntru...surpriza...ura surprizele pentru ca nu-si putea controla starile emotionale,mai ales ...surprizele...Speranta moare ultima ,isi spunea dar nu credea .
-acum ma crezi?,crezi tot ceea ce simt pentru tine?,viata mea trece putin cate putin ,am nevoie de tine,Isabella....nu vreau sa te mai pierd.Te rog,hai sa ne oferim un timp si pentru noi,ii prinse mana si o apasa pe pieptul lui cu putere.-Simti cat de puternic imi bate inima in preajma ta?,simti ca-mi oferi aerul de care am nevoie?tu esti regina mea si eu sunt regele tau,sa nu uitam de noi.Da-mi o sansa si sa nu uiti ca te iubesc,ti-am spus acum 6 ani si ti-o repet.
Bella ii simti bataile inimii si inima ei batea la fel de puternic,nu-i venea sa credada,dar ...il credea din nou.Il privea...ii privea chipul perfect,privirea care o hipnotizase inca din prima clipa,dar nu putea fi pe deplin fericita,el avea o iubita...Tanya era in calea fericirii lor.
-Edward,tu esti cu Tanya,spuse cu privirea in jos,o durea asta si nu voia s-o urasca doar pentru ca era iubita lui.
-nu o iubesc pe Tanya.Isabella n-am simtit pentru nimeni ceea ce simt pentru tine.
-minti Edward,iar se indoia de el,esti cu Tanya de atata timp,nu stiu cum poti sa stai cu un om ,atat de mult timp daca nu simti asta pentru el.
-este altceva la mijloc,Isabella,nu pot sa-ti spun.
-gandeste-te la o minciuna buna,acum trebuie sa plec.
-te rog,nu pleca,vreau sa mai vorbim,te rog,am asteptat atat de mult timp ocazia asta...te rog,Bella.
Ea tresari cand auzi cum ii spusese,Bella.
-maine Edward,e sambata,e prezentarea...spuse iesind din masina,era furioasa.
-bine,atunci...noapte buna...se uita imprejur,se inserase.
-noapte buna ii raspunse si ea.
-o sa-mi fie dor de tine,striga,gelozia il cuprinse cand o vazu intrand in cladirea unde locuise Alfred.

Bella ii zambi,nu se putu abtine,intra in casa tremurand inchise usa si se rezema inchizand ochii.
Doamne cat de perfect este,si ma iubeste ,ma iubeste pe mine...cat il doresc...sopti Bella pentru ea.Isi trecu mana prin par si inainta spre pat asezandu-se.Nici nu voia sa doarma,voia sa se gandeasca la el toata noaptea,sa analizeze tot ce vorbisera in seara asta,voia sa-si faca ordine in ganduri.Tanya e iubita lui,Tanya e iubita lui,isi repeta asta mereu,nu putem sa fim impreuna ,nu-i poate face asta,eu n-am sa-i permit.Nu se poate sa nu o iubeasca ,sunt de atata timp impreuna,se gandea intens la aceasta situatie.

Edward,porni masina si pleca,zambea...fericirea ii fu intrerupta de gandul ca Bella ar fi putut avea o relatie cu Alfred Brawn.Alfred era prima persoana care il platise pe Edward pentru serviciile sale,dar era un afemeiat in toata puterea cuvantului,Edward il respecta...era un colectionar,iubea frumosul"iubea femeile frumoase"...se respecta pe sine intr-un cuvant,ii placea sa-si traiasca viata la maxim.

Drumul pana la apartamentul Tanyei a fost scurt,nu era sigur ca aici voia sa ajunga,dar cobori din masina.

-de ce locuia ea in Seattle?oare erau casatoriti?,si toate aceste amante ale lui?,ce voia de la ele cand avea o femeie atat de frumoasa langa el?,se intreba Edward,nu gasea un raspuns.Gandurile nu-i dadeau pace,gelozia il rodea pe dinauntru,nu-si putea imaginea ca fusese atat de aproape de Alfred si nu stia ca are o legatura cu Bella.

Ajuns in fata usii Tanyei,batu la usa si astepta,nu stia de ce face asta..Usa se deschisa si Tanya ramase placut surprinsa cand il vazu acolo.

-ce-i cu tine aici? intreba ea surprinsa.
-vrei sa plec,?deranjez?
-o,nu,intra doar ca nu ma asteptam sa ma vizitezi.
-am venit sa vorbim,cred ca trebuie sa-ti ceri iertare pentru mai devreme.
-da Edward,imi cer scuze,am fost nervoasa,imi pare rau,chiar aveam de gand sa te sun,intra insista Tanya.

Edward intra si se aseza confortabil pe canapeaua din living.

-te-am iertat deja,stiu ca nu ai spus-o cu rea intentie,si ai dreptate ,nu cred ca ma pot schimba.
-Edward,spuse Tanya asezandu-se langa el...eu te cunosc cel mai bine,stiu ca ai un suflet bun,stiu ca ai trecut prin multe,am trecut impreuna de fapt,acum avem amndai o situatie destul de buna,si ar trebui sa ne bucuram,sa fim fericiti,am ajuns acolo unde ne doream,nu ar trebui sa ne mai certam,te rog,n-as suporta sa te pierd.

Edward inchise ochii si sufletul il durea,pe cap purta o lespede si inima ii era sfaramata in bucati.

-Tanya ,ti-am promis ca nu o sa te parasesc niciodata,ti-am promis.
-mi-ai promis,intradevar,dar te simt din ce in ce mai departe.
-tu stii cat de mult insemni pentru mine,nu te-as rani niciodata intentionat.
-stiu Edward si nu uita ca te iubesc,ii spuse Tanya si il saruta.
-Stiu Tanya,stiu ca ma iubesti,gandul ii zbura la Bella,dar au fost intrerupte,de sarutul pasional si intens al Tanyei...intradevar era buna la asta,si el dupa un timp destul de lung de abstinenta,a cazut imediat in mrejele ei.

De cateva luni nu o mai atinsese,nu voia sa o raneasca,tinea prea mult la ea ca sa-i provoace suferinta,stia ca ea il iubeste cu disperare dar el nu putea atinge culmea asta,el o iubea pe Bella si in fiecare noapte de amor el si-o imagina pe ea.

-te iubesc,repeta Tanya cu vocea intrerupta,sarutandu-l pe piept.
-si eu,sopti Edward ajuns in culmea extazului,Tanya ridica privirea mirata si se uita intens in ochii lui,el nu-i spusese niciodata asta,era ceva nou pentru ea.
-pe cine iubesti?cu siguranta nu pe mine,ii sopti Tanya cu o voce joasa.
-scuza-ma Tanya ,reusi el sa spuna.

Ea se aseza alaturi de el si incepu sa planga,clipa minunata fusese stearsa rapid,satisfacia de a auzi asta din gura lui ajunsa imediat la extrema cealalta....durere....durere.

-nu trebuie sa-ti ceri scuze,stiu foarte bine ce simti pentru mine.
-Tanya,insemni foarte mult pentru mine,spuse Edward intorcandu-se spre ea...o lua in brate.
-iubesti pe altcineva Edward,te cunosc,nu ai fi spus asta daca nu simteai asta...dar nu pentru mine ,sunt constienta.La cine te gandeai?
-la nimeni,minti Edward,nu voia sa o raneasca si mai rau,o respecata,fusese alaturi de el can avusese nevoie de ea, cand era cazut intr-o groapa fara fund,atunci cand el si-a cheltuit ultimii bani pe droguri ,dupa moartea parintilor lui.Isi aducea aminte ziua cand fugise din clinica de dezintoxicare pentru a fi in Forks,era o alta zi de nastere pe care nu si-o mai petrecea cu prietenii,prefera sa stea in fata hotelului si sa o astepte pe Bella,ea niciodata nu a aparut.

Au adormit,Tanya avea lacrimi in ochi si Edward avea inima sfasiata,ramanea adesea sa doarma la ea.
In dimineata urmatoare,Tanya se trezi in bratele lui,mangaindu-i pieptul.

-chipul tatuat de pe pieptul tau e cumva Bella?
-ce?...de unde iti vin ideile astea?de unde pana unde?
-seamana foarte mult cu Bella,e ea? e Bella?

Edward ii povestise de ce prefera sa stea in fata hotelului din Forks,Tanya stia povestea "Reginei"

-ti-am spus ca este un chip oarecare,luat de pe internet,Tanya si nu mi-i se pare ca seamana cu Bella.
-ai impresia ca daca recunosti ,am sa o ranesc?,Am spus ca o cred vinovata de moartea copilului nostru,daca nu era ea,totul ar fi fost altfel,dar am depasit momentul,a fost o prostie din partea mea sa cred asta,eram foarte suparatm,crede-ma.Imi place Bella,si daca intradevar e ea ,spune-mi,acum inteleg de ce o venerezi...e o persoana speciala,e frumoasa si are un suflet bun.Nu te condamn si poti sa vi la mine de cate ori iti doresti,spuse Tanya cu sinceritate,plangea.

Edward o lua in brate si o saruta pe frunte,in momentul asta ii suna telefonul.

-alo,raspunse el la un numar necunoscut.
-amice,sunt Jasper.
-o frate,ai ajuns in Seattle?
-da,tocmai am ajuns la hotel si bateria de la telefon mi-a murit.Am venit asa cum ti-am promis...vreau sa o vad pe Alice.
-ma bucur,in seara asta este mica prezentare...unde ne intalnim?
-ne intalnim in cateva ore sa luam pranzul? ce zici?
-ok,deabea astept,la restaurantul nostru preferat.
-bine ,ne vedem la 14 30?
-ok raspunse Edward incantat,avea sa fie o seara pe cinste.


A sarutat-o scurt pe buze si Tanya s-a ridicat.

-nu pleca,te rog,ingenunche parca in fata lui.

Edward o saruta pasional si o intinsa pe pat,in timp ce mainile ei ii mangaiau trupul bine definit.El ii prinsa cu forta incheieturile mainilor si le ridica deasupra capului.O atingea brutal si cu pofta dar pe ea nu o deranja asta.Ea isi incolaci picioarele in jurul taliei lui,ii prinse parul intre degete,tragandu-l inspre ea,ca sarutul sa fie mai intens.A penetrat-o adanc parca fara mila,dar ea nu facea decat sa geama de placere.

-esti prea buna la asta ca sa te las Tanya,a spus-o el zambind.
-ti-am spus eu ca nu te poti schimba,sopti ea ,raspunzandu-i la zambet.Era salbatic si brutal in pat,dar pe Tanya nu o deranja,nu putea fi romantic,dupa acea noapte de acum 6 ani.

4 comentarii:

  1. prima:X:D
    e frumos capitolul dar nu mi-a placut :( edward ma enerveaza...ii zice bellei ca o iubeste,apoi merge la tanya X(
    dupa pararea mea el si tanya au un secret,altfel nu inteleg de ce i-a promis ca nu o paraseste :( poate ca l-a ajutat in acele momente grele sau ceva de genul asta:D
    astept continuarea,sa ma lamuresc :)
    bella trebuie sa i-a atitudine daca tot zice ca-l iubeste :X
    spor la tradus:*

    RăspundețiȘtergere
  2. superb....cred ca are dreptate marina poate tanya si el au un secret si de aceea nu poate sa o paraseasca....bafta la tradus:*

    RăspundețiȘtergere
  3. e super. spor la scris.

    RăspundețiȘtergere
  4. cand pui urmatorul capitol?:P

    RăspundețiȘtergere