luni, 8 martie 2010

Alb orbitor cap 16.








Cap 16 - Dulce si amar.




Bella.

Cand m-am trezit,Carlisle era langa mine,mi-a desfacut bandajul si mi-a zis ca cicatricea deabea se mai observa.
-a fost o rana deschisa si ai pierdut mult sange,dar nu asta a fost marea problema...problema a fost sangerarea intracraniana,care vad ca s-a diminuat vizibil datorita tratamentului...ai raspuns foarte bine la tratament,Bella,esti o luptatoare.Nu o sa ai nevoie de operatie sau ceva de genul asta.
-cand o sa-mi aduc aminte?am intrebat nerabdatoare.
-de maine,cu putin noroc sper ca totul o sa revina la normal.
-as dori sa-mi spal parul,ma simt foarte...murdara.
-da,o sa chem asistenta,e o fata foarte draguta ,si cu siguranta o sa te ajute.
-multumesc,d-le doctor.
-spune-mi Carlisle,Bella...ne cunoastem.
-ok,atunci multumesc Carlisle si...cand vine Edward?
-am vorbin cu Esme...Edward inca dormea ,dar ajung acasa si-l trimit aici...tu,fa-te frumoasa,bine?
-asa o sa fac,am spus zambind,se pare ca ma place...
Asistenta,m-a ajutat sa-mi spal parul,si i-am multumit,m-am spalat de doua ori pe dinti,si m-am asezat confortabil pe pat,asteptandu-l pe Edward ,nu ar trebui sa intarzie prea mult..Ma simteam destul de bine,umarul nu ma mai durea,si nici capul,se pare ca tratamentul isi facu-se intradevar efectul,mai trebuia doar sa-mi recapat memoria,si puteam sa-mi continui viata linistita.Mi-am adius aminte de biletul pe care mi-l lasase Edward,si am citit...avusesem dreptate,cand scrisesem ca daca o sa-mi pierd memoria si l-as vedea tot de el m-as indragosti...parca presimtisem asta.
Deodata,s-a deschis usa si a intrat Edward,era frumos cu parul lui ciufulit si privirea aia patrunzatoare...cred ca am rosit,m-am incalzit si inima a inceput sa-mi bata cu putere.
-buna seara,Bella,cum aidormit?
-bine,multumesc,nu am reusit sa te visez desi mi-am dorit asta.
-hmm,se pare ca si eu am patit la fel,ma bucur totusi ca esti mai bine.
Mi-a dat un trandafir si m-a sarutat pe obraz,mirosea a brad,atat de racoritor.
-Iti multumesc,imi place trandafirii roz,sunt delicati si sensibili si frumosi.
-ca tine iubito,roz ca obrajii tai,mi-a spus zambind,...te ador cand rosesti,imi dau seama ca esti emotionata si ma bucur ca ai emotii in preajma mea...mi-a spus in timp ce se aseza pe fotoliu.
Cred ca am rosit mai rau,oare asa seducator era mereu,as fi vrut sa-mi amintesc asta.A scos din buzunar o punga de hartie si a desfacut-o.Era o perie de par si doua agrafe cu inimioare albe.
-ce sunt astea?am intrebat,desi stiam ca sunt pentru mine.
-vreau sa-ti pieptan parul,e ud si in toate directiile,cred ca iti doresti asta.
-da,ai ghicit,Mary,asistenta nu avea o perie de par.
M-a ajutat sa ma ridic in fund si m-a pieptanat usor,fiecare suvita in parte,imi placea atingerea lui,mi-a lasat parul sa-mi cada pe umeri acoperindu-mi pieptul.Mi-a prins agrafele in par ,in laterale,dezvelindu-mi complet fata.
-de ce ai ales agrafe albe,am intrebat curioasa.
-se asorteaza cu ghipsul,mi-a spus razand.
-hmm,faci misto de mine.
-da,am vrut sa te inveselesc putin,astea mi-i s-au parut potrivite pentru tine,ce ...nu-ti plac?
-ba da,imi plac,sunt dragute,dar albul asta e prea alb....nu am mintit,erau dragute ca forma,dar albul acela parca ma ingheta.
-hmm,nu-ti place albul,stiam asta,desi purtai o camasa alba in ziua accidentului.
-cu siguranta mi-a purtat ghinion.
-incearca sa nu mai fi superstitioasa! si mie mi-era teama de casa in care locuiesti,si acum mi-as dori chiar sa locuiesc acolo,bine,asta doar ca sa fiu cu tine.
-da,atunci o sa port alb doar ca sa-ti fac tie pe plac.
-nu trebuie sa imi faci pe plac,Bella,vreau doar sa te obisnuiesti cu culoarea,sa nu-ti fie teama sau sa crezi ca ti-i s-ar putea intampla ceva rau.
-iti promit ca o sa incerc,Edward,simteam ca am increderein el.
S-a ridicat si a stins neoanele,s-a intors si a venitspre mine,privindu-ma intens,simteam ca ma pierd in adancimea privirii lui.Ochii lui erau ca doua oceane,in care nu puteai sa te abtii sa te arunci ,chiar daca erai convinsa ca o sa te inneci.M-am tras putin intr-o parte pe pat si i-am facut semn din priviri sa se aseze langa mine.S-a intins alaturi de mine si mi-a imbratisat talia,capul lui era pe umarul meu sanatos si i-am simtit respiratia pe gat,am simtit ca ma incalzesc si daca eram in picioare cu siguranta ma prabuseam.Am stat cateva secunde cu ochii inchisi bucurandu-ma de senzatia pe care respiratia lui mi-o provoca,inima imi batea cu putere si-mi simteam respiratia accelerandu-se.
-vreau sa incerc ceva,mi-a spus atingandu-mi gatul cu buzele umede.
-ce anume ?am reusit sa intreb.
-mi-as dori sa te sarut...pe buze,mi-a zis ridicandu-si capul si uitandu-se in ochii mei.
-este in regula,i-am spus privindu-l in ochii.



Edward.



M-am uitat la buzele ei...si-a trecut limba peste ele,umezindu-le...luceau....si-a pastrat buza de jos intre dinti,si s-a uitat atent in ochii mei,respira adanc,parca se concentra sa-si stapaneasca emotiile,mi-am apropiat usor buzele de ale ei,ea eliberandu-si buza...i-am inspirat aroma delicioasa.I-am prins buza de jos in dinti si am simtit-o tresarind.
-ce s-a intamplat?,am intrebat...privea in gol,era desconcentrata si dupa cateva clipe ochii i s-au umezit si o lacrima ii cazu usor pe obraz.
-m-ai inselat,Edward,te-am vazut.
-ce?am intrebat,nu mai eram in stare sa mai scot un cuvant.
-te-am vazut sarutandu-te cu o alta fata...la scoala...in parcare...
O...nu putea sa fie adevarat,nu putea sa fi vazut asta,nu era vina mea ca Tanya sarise pe mine.
-Bella,a fost o neintelegere,nu am nimic cu ea...pur si simplu a sarit pe mine,in loc sa ma bucur ca isi revenise,eram tulburat,nu ma gandisem ca ea vazuse asta.
-iesi ! mi-a zis plangand,si a inchis ochii.
-Bella,te rog ,asculta-ma,lasa-ma sa-ti explic,nu e ceea ce crezi...te iubesc si tu stii foarte bine asta...te rog,te rog sin suflet,asculta-ma.
-Edward,iesi ! nu vreau sa te mai vad,vreau sa fiu singura,a ridicat mana si a pornit butoanul pentru a chema sistenta.
M-am indreptat spre usa ,si inainte sa ies,m-am intors inca o data capul spre ea.
-imi pare rau,nu a fost intentia mea sa te ranesc...o sa-ti demonstrez cat de mult te iubesc.
Usa s-a deschis si Mary ,asistenta a intrat
-ce s-a intamplat frumoaso?am auzat-o intreband inainte de a inchide usa in urma ei.
M-am asezat pe scaunul din hol si am inceput sa plang,am blestemat clipa in care Tanya m-a sarutat,probabil din cauza asta,Bella a cazut pe scari...o uram...ma uram pe mine...eram vinovat.
Dupa un sfert de ora ,asistenta a iesit,m-am ridicat in picioare si m-am dus dupa ea.
-cum se simte Bella?
-se pare ca si-a amintit si era foarte agitata,acum doarme...e mai bine asa Edward si du-te acasa nu o sa se trezeasca pana dimineata tarziu.
Am plecat,tarandu-mi piciorele grele,eram un idiot,era vina mea,mi-o facusem cu mana mea,si nu aveam sa mi-o iert vreodata.Bella era ingerul meu si eu i-am frant aripile,Bella era inima mea care acum incetase sa mai bata,greselile trecutului intotdeauna se platesc si se pare ca eu platesc cu varf si indesat.
Speram ca ea sa se linisteasca ca sa-i pot explica ce s-a intamplat,sa o fac sa ma ierte,nu puteam trai fara ea,deja face parte din mine...fara ea ma simteam gol pe dinauntru...pustiit,fara vlaga.
Am ajuns acasa si am urcat direct in camera mea,lacrimile imi udasera tricoul,ma simteam ingrozitor,dar meritam asta,maritam tot ce e mai rau.
Am adormit cu gandul la ea.

4 comentarii:

  1. Astept comm-urile voastre daca v-a placut sau nu,vineri o sa plec pentru o luna,intr-ul loc unde nu am net ,bine primele 3 zile o sa pot citi comm-urile voastre,dar pe urma pana pe 10 aprilie cred ,nu...o sa-mi fie dor de voi.O sa-i las unei prietene,Mickidutzza,sa-mi posteze in continuare de unde raman eu.
    Va pup ,papa.

    RăspundețiȘtergere
  2. prima :D
    e absolut minunat :X
    am ramas socata cand bella sia recapatat memoria :(
    am simtit ca o sa se intample asa :(
    numai tanya e de vina X(
    e asa romantic inceputul cap:X
    edward e asa dragut :X
    sper ca bella il va ierta :)
    dragostea lor e prea frumoasa :X
    astept cu nerabdare continuarea:X
    drum bun ...pupici:*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. super ca de obicei....
    imi place la nebunie cum scrii...

    RăspundețiȘtergere
  4. Cap. e fantasti, dar trist...
    Saracul Edward, din cauza prostiei lui acum Bella se simte groaznic... imi pare rau pentru el, dar Bella ce vina are....

    Ai facut o treba excelenta, Simena... imi pare rau ca trebuie sa pleci... dar sper ca totul sa fie bine, numai decat nu intrerup sa comentez...Imi plac mult ambele ficuri... Tie succes... :)

    RăspundețiȘtergere